Logo
resepti göndər
Menyunu dəyişdir
  • Ana səhifə
  • Haqqımızda
  • Reseptlər
  • Xəbərlər
  • Tədbirlər
  • Resurslar
  • Qalereya
Badımcan sırdağı
Badımcan sırdağı

Badımcan sırdağı

Hazırlanma müddəti

25-30 dəqiqə

Bişirilmə müddəti

15-20 dəqiqə

Hazırlanma çətinliyi

Asan

non_vegan

Tərkibi

600 q Badımcan

350 q Pomidor

120 q Kərə yağı

15 q Sarımsaq

5 q Duz

2 q istiot

Hazırlanma üsulu

Badımcan yuyulub soyulur, uzun dilimlər şəklində doğranır və acısı çıxmaqdan ötrü duzlu suda saxlanır. Sonra sıxılır və hər iki tərəfi yağda qızardılır. Pomidorlar yuyulub soyulur, halqavari doğranır. Təmizlənmiş sarımsaq xırda doğranır. Tavada düzülmüş badımcan layının üstündən pomidor yığılır və sonda sarımsaq səpilir, duz-istiot vurulur. Yemək qapağı bağlı halda vam odda 15-20 dəqiqə bişirilir.

Bülletenimizə

abunə ol

Ana səhifəHaqqımızdaMəxfilik siyasətiReseptlərQaydalar və şərtlərKukilər siyasəti

Ünvan:

Süleyman Vəzirov 22
AZ1025, Azərbaycan, Bakı
(+99412) 464-22-10
(+99450) 502-21-11

Millidadlar.az © Bütün hüquqlar qorunur 2025

Veb-sayt MegaSec tərəfindən hazırlanıb.